Bedrijfstaxaties van bedrijfs- en kantoorpanden in Zuid Limburg

de taxatie van cafe's en eetcafe's

Scholten Taxaties is een bijzonder professionele speler op de Zuid-Limburgse markt voor taxaties van cafe's. Wij bepalen de prijs van een cafe adequater dan ieder ander en zorgen voor een verzorgd taxatierapport.

Het taxeren van cafe's is een complexe aangelegenheid. Of het nu gaat om een verkoop, aankoop, verhuur, inhuur of financiering; een goed onderbouwd horeca taxatierapport is een absolute voorwaarde voor een succesvolle transactie of een solide bedrijfseconomische beslissing.

Scholten Taxaties maakt onderscheid in het taxeren van onroerende zaken (pand en huurwaarde) en roerende zaken (inventaris en goodwill). Om de exacte waarde van (een onderdeel van) een cafe vast te stellen is het noodzakelijk inzicht te hebben in een groot aantal factoren die van invloed zijn op de waarde. Denk hierbij aan de mogelijkheden van de onderneming, het bedrijfsconcept, de bouwkundige situatie, de marktsituatie en financiƫle gegevens van de onderneming.

Maar hoe bepaal je nu exact de waarde van een cafe? En waarin zit het verschil tussen een matige bedrijfsvoering en een solide onderneming? Scholten Taxaties is gespecialiseerd in het taxeren van cafe's en geeft u graag antwoord op deze en andere taxatievragen.

wij taxeren ook

Wij taxateren uw cafe in onderstaande gemeenten:
Beek, Brunssum, Eijsden, Gulpen-Wittem, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Margraten, Meerssen, Nuth, Onderbanken, Schinnen, Simpelveld, Sittard-Geleen, Stein, Vaals, Valkenburg a/d Geul, Voerendaal

scholten taxaties    |    sint annadal 19, 6214 PB maastricht    |    broekhem 87, 6301 he valkenburg

tel 043-8514248    |   info@scholtentaxaties.nl    |   Privacy Verklaring