Taxaties ten behoeve van uw verzekering in Zuid Limburg

taxatie herbouwwaarde van VVE complexen

Vereniging van Eigenaren
Door gewijzigde wetgeving worden de verantwoordelijkheden van de beheerder cq. bestuur van iedere Vereniging van Eigenaren steeds groter. De opstalverzekering van het gebouw is hier ook een onderdeel van. Om onderverzekering te voorkomen verplichten de verzekeringsmaatschappijen de Vereniging van Eigenaren om iedere 5 jaar het gebouw voor herbouwwaarde te laten taxeren.

Praktijk is dat vele gebouwen niet voldoende zijn verzekerd en daardoor het risico volledig voor het V.v.E. Bestuur of haar Beheerder is.

Als gespecialiseerd taxatiebureau heeft Scholten Taxaties de beschikking over een ruime mate van expertise aangaande de prijsontwikkelingen van de woningmarkt en bouwkosten. Scholten Taxaties kan hierdoor een belangrijke rol spelen bij het beoordelen van de herbouwwaarde van het gebouw.

wij taxeren voor herbouwwaarde ook

Wij taxateren de herbouwwaarde van VVE complexen ten behoeve van uw verzekering in onderstaande gemeenten:
Beek, Brunssum, Eijsden, Gulpen-Wittem, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Margraten, Meerssen, Nuth, Onderbanken, Schinnen, Simpelveld, Sittard-Geleen, Stein, Vaals, Valkenburg a/d Geul, Voerendaal

scholten taxaties    |    sint annadal 19, 6214 PB maastricht    |    broekhem 87, 6301 he valkenburg

tel 043-8514248    |   info@scholtentaxaties.nl    |   Privacy Verklaring